Trei zile de petrecere la ”Zilele orașului Hațeg”

Home Cultură Trei zile de petrecere la ”Zilele orașului Hațeg”
Trei zile de petrecere la ”Zilele orașului Hațeg”

În zilele de 30-31 august și 1 septembrie, se vor desfășura activitățile cuprinse în cadrul ediției 2019 a „Zilelor orașului Hateg”.

În cadul evenimentului vor fi organizate mai multe spectacole artistice susținute de artiști renumiți, vor fi amenajate spații pentru zone dedicate comerțului cu produse artizanale, preparate tradiționale, dar și un parc de distracții cu jocuri pentru copii și tineret. Evenimentul se va desfășura pe bulevardul Nicolae Titulescu, pe sectorul cuprins între bulevardul Tudor Vladimirescu (magazin Lidl) și strada Aurel Vlaicu (pana la podul peste râul Galbena).

Pe scena ”Zilelor orașului Hațeg” vor urca artiști precum: Vlăduța Lupău, Alisa Toma, Doru Petrean, Mariana Șușcă, Mirela Frățilă, Doru Poșuș , trupa X-Treame ș.a.m.d. (în recitalurile de vineri seara), 3 Sud Est, Rubby, Dinu Maxer ș.a. (în concertul de sâmbătă seara), Ciprian Roman, Carmen Șerban, Luminița Istodor, Ionică Ivan, Milena Iovicin ș.a. (în spectacolul de duminică).

De asemenea, Zilele orașului Hațeg programează și demonstrații sportive de tir cu arcul, lansări de carte și recitaluri de poezie.