”Origini”, primul festival de muzică electronică din Valea Jiului

Home Stiri la zi ”Origini”, primul festival de muzică electronică din Valea Jiului
”Origini”, primul festival de muzică electronică din Valea Jiului

Un proiect ambițios al unui tânăr din Valea Jiului își propune să aducă municipiul Petroșani pe harta festivalurilor naționale de muzică electronică în aer liber. Intitulat ”Origini-Magical Forest”, festivalul va debuta la finalul acestei săptămâni în zona Brădet.

Timp de două zile, în 7 și 8 septembrie, de la ora 17,00 pe scena festivalului vor urca mai mulți DJ, printre care se numără: DJ Radu Mirică, DJ Anaid, DJ Breky, DJ Anton Pann, DJ Daescu, DJ Dan Maximus sau DJ Alex Phillis.

Parte dintre aceștia sunt deja nume cunoscute și apreciate în țara noastră, fiind prezenți în mod constant pe agenda festivalurilor de gen.

Municipalitatea din Petroșani încurajează și susține acest demers, iar pentru această primă ediție Primăria va pune la dispoziție, cu titlu gratuit, spațiul de desfășurare al festivalului și conexiunea la rețeaua de energie electrică.  În schimb, pentru a-i încuraja pe iubitorii de muzică să participe la eveniment, organizatorii au decis ca la această primă ediție a festivalului ”Origini”, toți cei interesați să beneficieze de intrare liberă.