La Petroșani, startul noului an școlar se dă în Parcul ”Carol Schreter”

Home Educație La Petroșani, startul noului an școlar se dă în Parcul ”Carol Schreter”

Deschiderea oficială a noului an școlar 2019-2020 la Petroșani va avea loc luni, 9 septembrie 2019, în Parcul Central ”Carol Schreter”, de la ora 9,00.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi spune că i-a invitat și în acest an pe toți elevii și profesorii, dar și pe părinți și bunici într-un singur loc, pentru a se bucura împreună de acest moment important pe care-l reprezintă festivitatea oficială de deschidere a anului școlar. ”Vorbim despre un eveniment deosebit de important nu doar pentru copii sau pentru profesori, ci pentru întreaga noastră comunitate locală. Marcăm deja de câțiva ani buni, împreună, acest moment, în parcul central ”Carol Schreter” și ne propunem să menținem acest moment festiv la același standard de calitate. De aceea i-am invitat și anul acesta pe elevi, profesori, părinți și bunici să participe la festivitatea de deschidere a noului an școlar, unde vor fi prezenți și reprezentanți ai autorităților locale și județene, ai Inspectoratului Școlar, ai Bisericii, Poliției, Jandarmeriei etc.”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta a mai precizat că, la Petroșani, unitățile de învățământ sunt pregătite pentru a-i primi în mod corespunzător pe cei care-și vor petrece o bună parte din timp în acestea.

Foto: Arhivă