Consilierul local Dănuț Anghel a fost desemnat de PNL candidat de primar la Vulcan

Home Politică Consilierul local Dănuț Anghel a fost desemnat de PNL candidat de primar la Vulcan
Consilierul local Dănuț Anghel a fost desemnat de PNL candidat de primar la Vulcan

Consilierul local PNL Dănuț Anghel este liberalul care s-a poziționat cel mai bine în topul preferințelor celor intervievați în cadrul unui sondaj de opinie comandat de PNL Vulcan, acesta fiind criteriul în baza căruia a fost desemnat în calitate de președinte interimar al Organizației PNL Vulcan și candidat pentru funcția de Primar al municipiului Vulcan.

Decizia a fost luată în cadrul Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal Vulcan, întrunit în data de 18 septembrie 2019, în care a fost analizată întreaga activitate a organizației locale a liberalilor. La reuniunea BPL-PNL Vulcan a participat și prim-vicepreședintele PNL Hunedoara, Adrian Nicolae David, coordonator al organizațiilor liberale din Valea Jiului. Acesta apreciază că noua echipă din fruntea PNL Vulcan va obține un scor excelent la alegerile prezidențiale, fapt care va deschide și calea noului lider local spre obținerea unui rezultat similar în alegerile locale din vara anului 2020, astfel încât Dănuț Anghel să obțină funcția de primar al municipiului Vulcan.

„Sunt convins că PNL va câștiga anul viitor fotoliul de primar al municipiului Vulcan. După o lungă perioadă de timp, Gheorghe Ile va trebui să facă loc unei persoane mai tinere, cu viziune și atitudine pentru ca municipiul Vulcan să se poată dezvolta. Mai mult decât atât, știu că organizația PNL Vulcan va obține un rezultat foarte bun și la alegerile prezidențiale din acest an și va contribui decisiv la victoria Președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Adrian Nicolae David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.