Drumul spre Parâng e pregătit pentru asfaltare

Home Administrație Drumul spre Parâng e pregătit pentru asfaltare
Drumul spre Parâng e pregătit pentru asfaltare

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, alături de dirigintele de șantier, directorul tehnic și de reprezentanții firmei care execută lucrările la DJ 709 F Cabana Rusu – Masivul Parâng, au evaluat la finalul săptămânii stadiul lucrărilor de modernizare a acestui important drum cu impact turistic pentru Valea Jiului și județul Hunedoara.

Potrivit concluziilor prezentate de Costel Avram, investițiile se derulează conform graficului stabilit cu firma constructoare, care se află într-o etapă de finalizare a lucrărilor de consolidare a drumului, urmând ca, în perioada următoare să înceapă și executarea lucrărilor de turnare a primului covor de asfalt. Avram este convins că, până la începerea sezonului de iarnă din acest an, administratorii de cabane și hoteluri din Parâng, dar și turiștii care vor alege această destinație pentru vacanțele de iarnă, vor putea urca în munte inclusiv pe acest drum, în cele mai bune condiții.

„Am primit asigurări că, în curând, va începe și turnarea asfaltului, așa cum tot în această toamnă, vor fi instalate și cele două tunele de 15 metri, prin care drumul va subtraversa pârtia de schi din Parâng, fapt care va fi apreciat atât de cei care vor urca la munte în această iarnă, cât mai ales de schiorii care vor alege aceste pârtii în sezonul de iarnă din acest an”, a declarat Costel Avram.

Pentru a se asigura că lucrurile vor avea acest parcurs, Costel Avram a precizat că va supraveghea personal modul în care avansează lucrările. ”Sunt mulțumit de cum merg lucrurile la acest important obiectiv al Consiliului județean dar, pentru a fi sigur că totul decurge așa cum trebuie, voi fi prezent tot mai des pe acest șantier, pentru a mă asigura că ceea ce am promis oamenilor din Valea Jiului, va fi întocmai așa cum am promis !”, a mai spus Costel Avram.