Maria Farcaș, încă o voce a Văii Jiului care întoarce scaunele de la ”Vocea României”

Home Cultură Maria Farcaș, încă o voce a Văii Jiului care întoarce scaunele de la ”Vocea României”
Maria Farcaș, încă o voce a Văii Jiului care întoarce scaunele de la ”Vocea României”

Audițiile pe nevăzute de la apreciatul show de televiziune ”Vocea României” i-au adus un binemeritat succes unei alte voci din Valea Jiului: Maria Farcaș. Aceasta a întors toate cele 4 scaune ale juraților de la ”Vocea României” după ce i-a cucerit pe antrenori cu piesa ”Seven Nation Army”, făcându-l pe Tudor Chirilă să spună: ”Îmi scot pălăria de pescar în fața ta și aș vrea să te pescuiesc în echipa mea. Ai putea fi peștișorul meu de aur”.

Maria Farcaș are 18 ani, este din Vulcan și este elevă în ultimul an la Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Lupeni. Fată de miner, Maria și*-a descoperit de mică talentul artistic, iarpărinții i-au cultivat acest talent încă de la vârsta de 9 ani, când au înscris-o la cursuri de orgă. A făcut și doi ani de canto și apoi a început să se înscrie la diverse spectacole de folk. De fiecare dată, vocea sa inconfundabilă a ridicat sălile de spectacol în picioare și a cules aplauze binemeritate.

Vulcăneanca Maria Farcaș care a întors 4 scaune la prima apariție a sa la ”Vocea României” a ales să-și continue drumul în acest show în echipa lui Tudor Chirilă. Aici, Maria Farcaș va fi ”coechipier” cu un alt vulcănean cu voce de excepție, Bogdan Ghirău.

Felicitări și succes mai departe, Maria Farcaș !