Toamnă cu ”Parfum de romanțe” la Palatul Cultural din Lupeni

Home Cultură Toamnă cu ”Parfum de romanțe” la Palatul Cultural din Lupeni
Toamnă cu ”Parfum de romanțe” la Palatul Cultural din Lupeni

Sărbătoarea toamnei culturale lupenene continuă la Palatul Cultural din Lupeni cu un emoționant spectacol de romanțe, care va avea loc vineri, 11 octombrie 2019, cu începere de la ora 17,30.

Organizat de Consiliul județean Hunedoara, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Hunedoara, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni, evenimentul aduce pe scena Palatului Cultural ”Minerul” artiști ai acestui frumos gen muzical precum: Daniela Vlădescu, Dinu Iancu Sălăjanu, Rodica Pop Seling, Florin Georgescu, Georgeta Plută și Bogdan Toma. Acompaniamentul muzical este asigurat de orchestra Ansamblului profesionist ”Drăgan Muntean” dirijată de prof. Gheorghe Cîlțea.

Spectacolul este oferit gratuit publicului din Lupeni, în limita locurilor disponibile în sala de spectacol. Invitațiile pot fi procurate, de la agenția Palatului Cultural din Lupeni, zilnic în intervalul orar 10,00-14,00.

”Spectacolul de romanțe intitulat ”parfum de romanțe” face parte dintr-o serie întreagă de evenimente cultural-artistice care marchează toamna culturală la Palatul Cultural din municipiul nostru, evenimente care sperăm să-i bucure pe cât mai mulți cetățeni cărora le adresăm invitația de a participa la aceste evenimente organizate de municipalitatea din Lupeni și de partenerii acesteia”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.