”Cântec pentru prieteni” în memoria Tatianei Stepa, la Palatul Cultural Lupeni

Home Cultură ”Cântec pentru prieteni” în memoria Tatianei Stepa, la Palatul Cultural Lupeni
”Cântec pentru prieteni” în memoria Tatianei Stepa, la Palatul Cultural Lupeni

Scena Palatului Cultural Lupeni, cea mai îndrăgită scenă de spectacol a celei care a fost lupeneanca Tatiana Stepa, inconfundabilă voce a folkului românesc, va găzdui sâmbătă, 12 octombrie 2019, o nouă ediție a festivalului ”Cântec pentru prieteni”, dedicat memoriei celei care a fost Tatiana Stepa.

Evenimentul, ajuns la cea de-a IX-a ediție, este organizat de Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni, precum și cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara.

La ediția din acest an, vor aduce prin cântecul lor pentru prieteni, un omagiu Tatianei Stepa – Cetățean de onoare al municipiului Lupeni, nume alese ale folkului românesc precum: Mircea Vintilă, Ocru, Dan Vană, Constantin Niculae, Luminița Donisă și Cătălin Stepa (fiul regretatei artiste). Invitat special al acestui emoționant eveniment cultural-artistic este pianistul Aurelian Epuraș. Prezentarea spectacolului este asigurată de Ionuț Drăgotesc.

Spectacolul ”Cântec pentru prieteni” – In Memoriam Tatiana Stepa va avea loc la Sala Palatului Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni, sâmbătă, 12 octombrie 2019, de la ora 18,00. Biletele pot fi achiziționate de la Palat, zilnic între orele 10,00-14,00.