Concert caritabil sub genericul ”Fabrica de pian” la Palatul Cultural Lupeni

Home Cultură Concert caritabil sub genericul ”Fabrica de pian” la Palatul Cultural Lupeni
Concert caritabil sub genericul ”Fabrica de pian” la Palatul Cultural Lupeni

Important reper al vieții culturale din Valea Jiului și județul Hunedoara, Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni găzduiește miercuri, 16 octombrie 2019, de la ora 19,00 un concert susținut de artiști remarcabili ai scenei din Valea Jiului, într-un eveniment cultural derulat sub genericul ”Fabrica de pian”.

Pe scenă vor evolua, în fața publicului Delia Stana (elevă a Secției de Muzică de la Școala ”IG Duca” din Petroșani), cantautorii folk Claudia Șponor, Carmen Macavei și Cătălin Stepa, dar și pianistul Aurelian Epuraș, profesor al Școlii de Muzică ”IG Duca” din Petroșani și promotor al proiectului ”Fabrica de pian”.

Scopul concertului este unul caritabil, fondurile strânse vor servi la achiziționarea unui pian de concert pentru Secția de Muzică a Școlii Gimnaziale ,,I. G.Duca” din Petroșani. De asemenea, parte din fonduri vor servi pentru demararea unor proiecte (în domeniul sănătății, mediului, educației, etc.) ale Clubului Lions Petroșani Via Regis.

Organizatorii evenimentului de la Lupeni sunt: Asociația Fabrica De Pian, Lions Club Petroșani „Via Regis”, Școala Gimnazială ,,I. G. Duca” Petroșani în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni. Accesul la concert se face doar pe baza de invitație, în funcție de locurile disponibile. Concert recomandat 12+