Încep înscrierile pentru Festivalul de Dans ,,Face of Dance” – Deva, 2019

Home Cultură Încep înscrierile pentru Festivalul de Dans ,,Face of Dance” – Deva, 2019
Încep înscrierile pentru Festivalul de Dans ,,Face of Dance” – Deva, 2019

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva dau startul înscrierilor pentru Festivalul – concurs de Dans ,,Face of Dance” Deva care va avea loc în perioada 16-17 noiembrie 2019. Festivalul se adresează copiilor şi tinerilor care studiază arta coregrafică în cadrul cluburilor şi palatelor copiilor, şcolilor, liceelor, asociaţiilor şi centrelor culturale.

Competitorii se pot înscrie pe site-ul www.centrulculturaldeva.ro, secțiunea Face of Dance, www.centrulculturaldeva.ro/face-of-dance/, completând formularul de înscriere, până la data de 4 noiembrie 2019. Fondul muzical al momentelor înscrise în concurs va fi trimis o dată cu formularul de înscriere. Pentru cei care din motive tehnice nu reuşesc acest lucru, acesta poate fi trimis şi pe adresa de mail contact@centrulculturaldeva.ro, până la data de 8 noiembrie 2019. Cei care nu respectă procedura vor fi excluși din concurs.

Disciplinele de concurs sunt dansul: • Clasic/Contemporan; • Street dance /Modern; • Dans de caracter/Folclor stilizat; • Open (orice gen coregrafic care nu poate fi încadrat în nicio disciplină de mai sus)

Categoriile de vârstă pentru participanți sunt:
• Baby – 4 – 6 ani
• Mini – 7 – 9 ani
• Copii – 10 – 12 ani
• Juniori – 13 – 15 ani
• Seniori – peste 16 ani

Pentru participarea la acest concurs nu se percepe taxă de participare.

În ziua festivalului, fiecare coregraf/instructor/profesor sau însoțitor va prezenta: o copie a Certificatului de naștere sau a Cărţii de identitate a tuturor participanţilor și o adeverinţă de la medicul de familie (apt pentru efort fizic) pentru fiecare participant.

Juriul competiţiei va fi alcătuit din specialişti în domeniu. Criteriile de jurizare vor fi: coregrafie, tehnica execuţiei, interpretare, impresie artistică și costumaţie.

Cele mai bune evoluţii din concurs vor fi premiate după cum urmează:
• Premiul I, II, III şi două menţiuni – trofee și diplome pentru fiecare disciplină/categorie de vârstă şi secţiune de concurs
• Trofeul FACE OF DANCE – cel mai bun moment al festivalului
Fiecare participant va primi din partea organizatorilor câte o medalie ,,Face of Dance”.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva. Pentru detalii puteţi suna la numerele de telefon: 0354.408.907 (secretariat Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva) și 0729.535.207 (persoană de contact: Viorica Iacob).

Festivalul va debuta sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la ora 10:00. Intrarea la Festivalul de Dans ,,Face of Dance” – Deva, 2019 care va avea loc în sala mare a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva este liberă!