Busu vine la Deva, cu comedia ”Central Park”

Home Cultură Busu vine la Deva, cu comedia ”Central Park”
Busu vine la Deva, cu comedia ”Central Park”

O comedie care te pune pe gânduri, cu dialoguri amuzante și situații absurde din care nimeni nu pare să scape cu fața curată! ”Central Park”, comedia lui Woody Allen, va fi jucată marți, 5 noiembrie 2019, la ora 19:00, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

Subiectul este vechi de când lumea și totuși, actual – prezent în majoritatea căsniciilor moderne. Adulterul! O psihiatră din lumea bună a New York-ului descoperă că soțul său are o aventură cu una dintre prietenele ei. Dar în toiul confruntării, cele două femei află că în viața bărbatului pe care îl împart de câțiva ani există o a treia persoană. O puștoiacă pentru care el are planuri serioase!

Povestea piesei nu este doar una amuzantă, cu replici care prind la public, ci și una cu tâlc, pentru cine este atent ce se întâmplă pe scenă. Iar distribuția este una pe măsură: Florin Busuioc, Bogdan Talașman, Andreea Grămoșteanu, Adelaida Zamfira și Ioana Mărcoiu.

Prețul unui bilet de intrare la spectacol este 50 lei sau 60 lei (în funcție de locul ocupat în sală). Biletele pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00. Informații suplimentare și rezervări se pot obține la numerele de telefon 0354.408.907 și 0721.055.037.