Debut de campanie electorală în spirit social-democrat la Lupeni

Home Politică Debut de campanie electorală în spirit social-democrat la Lupeni
Debut de campanie electorală în spirit social-democrat la Lupeni

Impulsionați de energicul lider al Organizației PSD Lupeni, Cristian Resmeriță dar și cu convingerea că politica social-democrată și-a demonstrat deja atașamentul cu marea masă a alegătorilor din această localitate, o întreagă ”armată” de membri și simpatizanți ai PSD s-au alăturat acestei organizații politice, în efortul de a convinge cât mai mulți cetățeni din Lupeni și din toată Valea Jiului că PSD are cel mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale din acest an, în persoana președintelui PSD, Viorica Dăncilă.

Zeci de social-democrați au ieșit în acest scop pe străzile din Lupeni, la finalul acestei săptămâni, marcând un debut în forță al campaniei electorale, așa cum se întâmplă aici ori de câte ori cetățenii sunt invitați la urne pentru a stabili cine sunt cei care merită să fie așezați în fruntea comunității și a țării. În frunte cu senatorul Cristian Resmeriță, dar și cu alți oameni de frunte ai comunității locale din municipiul Lupeni, care fac  parte din cea mai puternică organizație politică locală de la nivelul județului Hunedoara, social-democrații au împărțit mii de materiale electorale și au vorbit cu tot atâția oameni, invitându-i să-și exprime liber votul pentru desemnarea viitorului Președinte al României.

”România are, pentru prima dată în istoria sa, șansa de a avea o femeie la cârma țării. Mai mult, vorbim despre un om care deja, din funcțiile deținute în PSD și în calitate de Prim Ministru al României, a arătat nu doar că este capabilă să conducă România spre progres, dar a demonstrat că știe să fie acel om politic mediator, responsabil și cu respect față de valorile democrației, pe care-l așteaptă de mulți ani românii în fruntea țării. Sunt bucuros că, după aceste prime zile de campanie electorală, în municipiul Lupeni, marea majoritate a cetățenilor văd aceste argumente și susțin candidatul PSD. Îmi doresc ca tot mai mulți români, din Valea Jiului, din județul Hunedoara, din întreaga țară și chiar de dincolo de granițele acesteia, să ia în calcul aceste argumente absolut reale, vizibile și convingătoare, atunci când vor merge la vot, astfel încât România să-și aleagă un Președinte muncitor, un Președinte care luptă pentru bunăstarea tuturor cetățenilor, un Președinte care vrea ca România să fie respectată în lume. Iar acesta este Președintele și candidatul PSD, Viorica Dăncilă”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni și președintele executiv al Organizației județene a PSD Hunedoara.

Acesta mai spune că, la Lupeni, PSD și-a propus și de această dată să câștigă, la scor, noua rundă de alegeri, așa cum social-democrații vor să aducă voturi decisive pentru desemnarea viitorului Președinte al României, candidatului social-democrat Viorica Dăncilă.