Angajații lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Angajații lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului
Angajații lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

Creșterea gradului de încasare a facturilor pentru serviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenție la avariile semnalate pe rețelele de distribuție a apei și de colectare a apelor uzate dar și activitățile de relații cu publicul sunt tot atâtea repere din activitatea derulată cu succes și în cursul lunii septembrie de colectivul societății Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani.
Ca urmare a analizei efectuate de conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în ședința de bilanț a activităților din luna precedentă, au fost premiați angajații a căror activitate din luna septembrie a fost evidențiată. Astfel, salariații lunii septembrie 2019 din echipa Apa Serv sunt:

Emilia Marcela Cegenyi – agent comercial- în cadrul Centrului de Încasări Petrila
Petre Mangu – lăcătuș în cadrul Stației de Tratare a Apei de la Valea de Pești
George Daniel Angeru – mecanic în cadrul secției apă canal Petroșani

De asemenea, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de ”Colectivul lunii octombrie”, membrilor Centrului de Încasări Petrila. Acesta este format din: Emilia Marcela Cegenyi – coordonator centru, Mihaela Adriana Morariu, Elisabeta Crișan, Rodica Drăghici și Anișoara Lăzăroiu.

”La fiecare început lună avem plăcerea de a ne întâlni cu colegii noștri, pentru a ne bucura împreună de performanțele muncii noastre în cadrul Apa Serv Valea Jiului. Nu pot decât să mă bucur că această competiție a salariaților și colectivului pe care îi evidențiem pentru activitatea din luna precedentă a devenit realmente una mobilizatoare pentru toți salariații noștri. Astăzi, a fost rândul altor colegi să fie premiați pentru activitatea lor din luna precedentă. Îi felicit și-i invit să o țină tot așa în activitatea lor de zi cu zi în beneficiul echipei noastre și al clienților noștri”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.