Trei zile cu târg de toamnă la Petrila

Home Economie Trei zile cu târg de toamnă la Petrila
Trei zile cu târg de toamnă la Petrila

Pentru a veni în sprijinul gospodinelor care mai au încă de făcut achiziții pentru a-și pregăti cămările pentru sezonul rece, autoritățile locale din orașul Petrila vor organiza, începând de vineri, 25 octombrie și până duminică, 27 octombrie 2019, un Târg de produse tradiționale. AScesta se va desfășura în zona centrală a orașului Petrila și, în opinia primarului Vasile Jurca, va constitui nu doar un bun prilej pentru aprovizionarea cetățenilor cu produse de calitate, ci și o adevărată sărbătoare a recoltei.

„Profităm de vremea bună și vom organiza un târg de produse tradiționale pe zona centrală a orașului. Foarte mulți petrileni au spus că sunt interesați să aducem și noi aici producători din toată țara și, în acest sens, noi i-am invitat, iar aceștia ne vor îmbia cu pastrame, afumături sau tot soiul de legume. Vor fi și producătorii de vin, care aduc și must”, informează primarul Vasile Jurca.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier în zona centrală a orașului Petrila va fi restricționat, acesta fiind direcționat pe cele două artere cu sens unic din zona centrală, respectiv pe străzile Tudor Vladimirescu și 22 Decembrie. Șoferii care tranzitează orașul Petrila au la dispoziție ca rută alternativă și drumul de centură al orașului.