Primarul Petroșaniului, voluntar în proiectul “Petroșaniul selectează pentru viitor”

Home Stiri la zi Primarul Petroșaniului, voluntar în proiectul “Petroșaniul selectează pentru viitor”
Primarul Petroșaniului, voluntar în proiectul “Petroșaniul selectează pentru viitor”

Primarul Municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi a fost voluntar pentru o zi în cadrul campaniei de conștientizare realizată în cadrul proiectului “Petroșaniul selectează pentru viitor”, implementat de Asociația “Niloran”, în parteneriat cu Consiliul local al Municipiului Petroșani și Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara.

Edilul a fost prezent vineri, 25 octombrie 2019, în Centrul Civic al Municipiului Petroșani pentru a împărți flyere cetățenilor care se aflau la orele prânzului în acea zonă. Cu această ocazie, acesta a și discutat cu câțiva cetățeni pe problema colectării selective a deșeurilor, una dintre cele mai importante ale comunității.

Prin gestul său, primarul Municipiului Petroșani s-a alăturat sutelor de elevi și profesorilor lor care au  împărțit flyere în toate zonele Municipiului Petroșani pe parcursul a aproape două luni.

Proiectul “Petroșaniul selectează pentru viitor” are ca obiective conștientizarea importanței colectării selective a deșeurilor pentru comunitatea locală, scăderea gradului de poluare din municipiul Petroșani și implicarea tinerilor în activități de voluntariat și în viața comunității.