Cu cine votează PRM-iștii hunedoreni în primele alegeri prezidențiale fără Vadim

Home Politică Cu cine votează PRM-iștii hunedoreni în primele alegeri prezidențiale fără Vadim
Cu cine votează PRM-iștii hunedoreni în primele alegeri prezidențiale fără Vadim

Încă numeroși și destul de bine organizați, simpatizanții Partidului România Mare vor vota, în județul Hunedoara, fiecare după propria conștiință.

Liderul PRM Hunedoara, Emanoel Andronache spune că primele alegeri prezidențiale fără o candidatură a lui Corneliu Vadim Tudor a generat o stare de dezamăgire în rândul electoratului PRM, mulți dintre simpatizanții acestei formațiuni politice fiind deciși să nu se prezinte la votul din 10 și 24 noiembrie. Asta cu atât mai mult cu cât, în urma consultărilor avute cu fiecare dintre membrii PRM din județ, la nivel de organizație s-a luat decizia de a nu susține unul sau altul dintre cei 14 pretendenți la fotoliul de Președinte al României.

”După consultările pe care le-am avut în partid și după o analiză meticuloasă a ofertelor electorale propuse de candidați, am luat decizia, la nivelul PRM Hunedoara ca fiecare membru și simpatizant al nostru să voteze conform propriilor convingeri, mai ales că în aceste alegeri prezidențiale, pentru prima oară după 1989, PRM nu are un candidat înscris în cursa electorală. Mă tem că dincolo de diversele simpatii pentru unul sau altul dintre candidați, cei mai mulți dintre PRM-iștii hunedoreni nu vor merge la vot”, spune Emanoel Andronache, președintele PRM Hunedoara.

Liderul PRM Hunedoara a mai precizat că, personal, se va prezenta la vot, dar încă nu a luat o decizie cu privire la numele celui pe care-l va vota în acest scrutin.