Continuă modernizarea drumurilor vicinale din Uricani. Asfaltul a ajuns și pe strada Șerponilor.

Home Administrație Continuă modernizarea drumurilor vicinale din Uricani. Asfaltul a ajuns și pe strada Șerponilor.
Continuă modernizarea drumurilor vicinale din Uricani. Asfaltul a ajuns și pe strada Șerponilor.

Pentru administrația publică locală din orașul Uricani fiecare proiect de investiții dus la bun sfârșit este un moment de satisfacție și de bucurie. Asta deoarece, așa cum recunoaște chiar primarul orașului, Dănuț Buhăescu, constrângerile bugetare fac imposibilă realizarea în ritmul dorit de Primărie și în conformitate cu așteptările cetățenilor, a tuturor problemelor care există în această localitate.

Din fericire, eforturile unei echipe administrative profesioniste au făcut posibilă atragerea de resurse financiare importante la Uricani, pentru derularea unor obiective de dezvoltare locală, fie din fonduri europene, fie din resurse guvernamentale. ”Programul de tip PNDL, derulat de Guvern ne-a ajutat să aducem infrastructura rutieră din zonele rurale ale Uricaniului la nivelul secolului XX. Am reușit să turnăm, pentru prima oară în istorie, asfalt pe foarte multe drumuri vicinale din orașul nostru și sperăm că noul Guvern va continua acest tip de program fără de care ne va fi mult mai greu să realizăm astfel de obiective de infrastructură peste tot unde ele sunt așteptate și de către cetățenii din orașul Uricani. Deocamdată, pe programul de asfaltare a străzilor vicinale am făcut, anul acesta, câteva lucrări bune, iar investițiile vor continua”, spune primarul Dănuț Buhăescu.

Ultima investiție de acest tip, finalizată de autoritățile de la Uricani este strada Șerponilor. Aici, anul trecut, printr-un parteneriat al Primăriei Uricani cu Apa Serv Valea Jiului a fost introdusă și rețeaua de alimentare cu apă potabilă, iar odată cu finalizarea acestei investiții, Primăria a introdus și această stradă în rândul celor propuse pentru prima asfaltare. Zilele trecute, drumarii care lucrează în orașul Uricani la acest tip de proiecte au ajuns cu utilajele și pe strada Șerponilor, care a fost complet asfaltată, spre bucuria localnicilor.

Primarul orașului Uricani arată că asfaltarea acestei străzi este cu atât mai importantă, pentryu că ea deservește nu doar cetățenii din zonă, asigurând și un acces civilizat către capela mortuară a orașului Uricani.