Laurențiu Nistor: ”În județul Hunedoara, Viorica Dăncilă a obținut cele mai bune rezultate din Transilvania”

Home Politică Laurențiu Nistor: ”În județul Hunedoara, Viorica Dăncilă a obținut cele mai bune rezultate din Transilvania”
Laurențiu Nistor: ”În județul Hunedoara, Viorica Dăncilă a obținut cele mai bune rezultate din Transilvania”

În județul Hunedoara, Viorica Dăncilă a obținut cele mai bune rezultate din Transilvania. Aici s-a înregistrat cel mai mare număr de alegători care au votat candidatul PSD (peste 54.000) și tot aici s-a înregistrat cea mai mică diferență față de primul clasat: doar 4,7 puncte procentuale îi despart pe finaliști în județul Hunedoara.

Președintele Organizației județene Hunedoara a PSD, deputatul Laurențiu Nistor informează că reprezentantul PSD în alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, este singurul care a obținut mai multe voturi decât indicau sondajele realizate în campania electorală. ”Klaus Iohannis și Dan Barna au obținut procente mult sub așteptări. Toți cei care alergau fericiți spre victorie până mai zilele trecute, fără să fi făcut nimic pentru români, au fost sancționați la vot. Rezultatul din 10 noiembrie ne arată că românii știu ce au făcut Viorica Dăncilă și PSD pentru ei”, spune deputatul Laurențiu Nistor.

Acesta a mai arătat că, în ultimii ani, comunitățile hunedorene s-au bucurat de susținere din partea Guvernului Viorica Dăncilă care a finanțat sute de proiecte de dezvoltare prin PNDL, în valoare totală de peste 660 de milioane de lei, în aproape toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarului și care au vizat modernizări de drumuri, extinderi de rețele de apă și canalizare, reabilitări și dotări de școli și grădinițe.

”Organizația Județeană a PSD Hunedoara o felicită pe doamna Viorica Dăncilă și o asigură de întreg sprijinul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie. Avem convingerea că hunedorenii știu deja care este partidul care a făcut cel mai mult pentru români și pentru România. Le mulțumim tuturor hunedorenilor care au încredere în PSD și în candidatul nostru, Viorica Dăncilă, și îi asigurăm că vom continua să luptăm pentru fiecare român!”, a declarat deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD din județul Hunedoara.