Comunicat de presă Laurențiu Nistor (PSD): ”Doamna Carmen Hărău, administrația publică nu este firma dumneavoastră de salubrizare”

Home Politică Comunicat de presă Laurențiu Nistor (PSD): ”Doamna Carmen Hărău, administrația publică nu este firma dumneavoastră de salubrizare”
Comunicat de presă Laurențiu Nistor (PSD): ”Doamna Carmen Hărău, administrația publică nu este firma dumneavoastră de salubrizare”

Doamna Carmen Hărău, administrația publică nu este firma dumneavoastră de salubrizare

Doamnei Carmen Hărău i se pare ”greu dar foarte onorant” să lupte acum ”pe frontul anti-PSD!”.

Știm, doamna Hărău, vouă vi s-a părut greu în Opoziție, când zbierați că se duce România de râpă, în timp ce forurile europene ne felicitau pentru creștere economică. Acum, vi se pare greu și la Putere, pentru că de mai bine de două săptămâni nu faceți decât să vă tânguiți și să alarmați românii.

Cum este bine pentru dumneavoastră, stimată doamnă? A fost bine timp de 12 ani, cât ați fost membru PSD, între anii 2000 și 2012, să vă aducem aminte în caz că ați uitat? Dar nu e de mirare că ați uitat, așa fac toți traseiștii politici.

Din fericire, s-a și văzut câtă încredere au hunedorenii în traseistul politic Carmen Eleonora Hărău la votul din 2016, când n-ați fost capabilă să obțineți mai mult de 3.853 voturi. Ați reușit o mare performanță – sunteți primul om politic hunedorean care reușește să cadă de la 18.344 de voturi în 2012 (72%) la doar 3.853 de voturi (sub 17%) 4 ani mai târziu.

Vi se pare onorant, stimată doamnă, ca partidul dumneavoastră mai nou – PNL – să scrie în comunicate de presă că îi îndeamnă pe români la război, practic la ură și dezbinare? Putem înțelege că, de fapt, PNL și Carmen Hărău luptă împotriva fiecărui român, nu poți avea o funcție de reprezentare publică cu mesaje de dezbinare, oamenii ne-au ales să facem treabă, nu să îi împărțim în buni și răi după bunul plac.

Cu siguranță faceți acest lucru, inventând războaie român contra român, ca să distrageți atenția de pe adevăratele probleme cu care se confruntă românii de când ați venit la guvernare – nesiguranța zilei de mâine, teama de disponibilizări, creșterea cursului euro, situații pe care le cunoaștem destul de bine din guvernările de dreapta.

Cât despre afirmația – ”anul viitor avem dificila sarcină de a curăța administrațiile publice locale de acei aleși locali” ai PSD avem câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

În primul rând, citiți legea funcționarilor publici, legea electorală și Constituția României. Mai pe înțelesul dumneavoastră, un ales local are voturile oamenilor, oamenii au decis ca el să ocupe acea funcție. Știm, nu vă place cum aleg oamenii, aveți ceva cu românii, îi vreți în război, dar totuși, legea trebuie respectată.

Și ar mai fi ceva – nu confundați activitatea administrației publice cu firma de salubritate pe care o aveți. Nu veniți în administrația publică sau la guvernare să ”faceți curațenie” și să băgați milioane de euro în buzunare. Sau, de fapt, de asta ați venit, pentru că iată – ”gura păcătosului adevăr grăiește”.

Acum, în prag de Sărbători, când toți ar trebui să fim mai buni și să iertăm, să avem grijă de aproapele nostru, dumneavoastră sunteți plină de mesaje veninoase și de ură.

Deputat Laurențiu Nistor,

Președintele Organizaţiei Judeţene a  PSD Hunedoara