O nouă premieră la teatrul din Petroșani / ”Geniul crimei” după George Walker

Home Cultură O nouă premieră la teatrul din Petroșani / ”Geniul crimei” după George Walker
O nouă premieră la teatrul din Petroșani / ”Geniul crimei” după George Walker

Piesa lui George Walker, ”Geniul crimei” stă la baza scenariului unei noi piese de teatru care va intra în repertoriul echipei de la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani. Aceasta a fost pusă în scenă de regizorul Alexandra Vieru, pe baza scenariului realizat de Gelu Rîșca.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Laurențiu Vlad, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru, Corina Vișinescu și Daniel Cergă.

Din sinopsisul piesei înțelegem, pe scurt, că este vorba despre doi pungași mărunți, neîndemânatici, dar cu principii, care eșuează în a aduce la îndeplinire cea mai grea misiune a lor de până acum: aceea de a da foc unui restaurant. Misiunea, pusă la cale de angajatoarea lor se complică în momentul în care în ecuație apare fiica gangsterului care era vizat în atacul plănuit. Situațiile devin din ce în ce mai complicate, iar deznodământul poveștii este unul neașteptat.

Premiera piesei ”Geniul crimei” este programată pentru vineri, 29 noiembrie 2019, de la ora 18,00 la sala Teatrului din Petroșani. Biletele pot fi procurate de la agenția teatrală din Petroșani.