Pregătiri pentru Revelionul seniorilor din comunitatea Petroșaniului

Home Administrație Pregătiri pentru Revelionul seniorilor din comunitatea Petroșaniului
Pregătiri pentru Revelionul seniorilor din comunitatea Petroșaniului

Peste 1000 de seniori din comunitatea locală a Petroșaniului vor putea participa și în acest an la una dintre cele mai apreciate evenimente social-culturale organizate de Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani: ”Revelionul pensionarilor”.

În acest scop, în aceste zile, administrația locală face ultimele pregătiri necesare pentru ca acest eveniment să se ridice la înălțimea așteptărilor cetățenilor, care de-a lungul anilor, au subscris acestei activități, declarându-se de fiecare dată încântați de modul în care aceasta s-a derulat la Petroșani. Pentru buna organizare a Revelionului pensionarilor, Consiliul local al municipiului Petroșani a alocat suma de 67.500 de lei de la bugetul local, sumă care constituie cota de contribuție pentru cofinanțarea cheltuielilor prilejuite de organizarea acestui eveniment pentru un număr de 1200 de persoane. Persoanele care doresc să participe la ”Revelionul pensionarilor” de la Petroșani vor achita o contribuție personală de 45,00 de lei, aceasta fiind suplimentată de contribuția Primăriei la meniul de sărbătoare, în valoare de 55,00 de lei/persoană.

Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, Revelionul pensionarilor reprezintă o recunoaștere a muncii și rolului seniorilor din Petroșani în viața comunității, dar și un bun prilej de a-i aduna în cadrul unui fericit eveniment cum este Revelionul. ”Am ținut cont în primul rând de faptul că seniorii Petroșaniului sunt cei care au clădit acest oraș și care au în continuare un rol însemnat în viața comunității noastre, dar în același timp am avut în vedere faptul că există foarte mulți pensionari care nu au posibilitatea financiară de a participa la acest tip de evenimente organizate de restaurantele din municipiul nostru, iar interesul mare de care se bucură acest proiect, ne confirmă faptul că organizarea sa reprezintă un lucru bun”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Datorită numărului mare de persoane care vor participa la acest eveniment, acesta se va desfășura în mai multe restaurante și săli de evenimente din municipiul Petroșani, în mai multe zile consecutive, în perioada cuprinsă între Crăciun și finalului anului 2019. Cei interesați de participarea la ”Revelionul seniorilor” sunt invitați să se adreseze Serviciului de Relații Publice al Primăriei municipiului Petroșani.

În același timp, primarul Tiberiu Iacob Ridzi informează că, la Petroșani, trecerea dintre ani va fi marcată și prin organizarea unui Revelion în aer liber, la care sunt invitați să participe toți cetățenii municipiului Petroșani. Astfel, în noaptea de 31 decembrie 2019, în zona Casei de Cultură din Petroșani va avea loc un concert artistic dar și un impresionant foc de artificii.