Cele mai bune alternative pentru Loto 6/49

Home Stiri la zi Cele mai bune alternative pentru Loto 6/49
Cele mai bune alternative pentru Loto 6/49

Cel mai popular joc organizat de către Loteria Română este Loto 6 din 49. După cum îi spune și numele la acesta trebuie indicate corect cele 6 numere extrase. Se câștigă, însă, în general cu maxim 5 numere, marele premiu pentru 6 numere fiind acordat destul de rar.

Cei care nu au încredere în extragerile Loteriei Române sau cei care vor să încerce și altceva au de câțiva ani ca alternativă loteriile internaționale. Avantajul acestor loterii este că se poate câștiga chiar și cu un singur număr prins.

Pariurile pe loteriile internaționale pot fi plasate fie în agențiile de pariuri stradale, fie la casele de pariuri online legale. Au loc extrageri zilnice la multe loterii, ba chiar în unele cazuri și extrageri din oră-n oră.

Principalele loterii internaționale la care pot juca românii

În continuare vei descoperi care sunt principalele loterii internaționale la care poți juca. O poți face oriunde și oricând, inclusiv de pe telefonul mobil, dacă alegi să joci la agențiile de pariuri online.

Grecia Kino 20/80

La loteria elenă trebuie indicate corect până la 8 numere din cele 20 extrase. Cine alege să riște maxim și să mizeze pe 8 numere poate câștiga 135000 RON cu doar 1 RON mizat. Se oferă cotă bună și pentru 3 (cota 70) sau 4 numere (cota 310).

Extragerile la Grecia Kino 20/80 au loc la fiecare 5 minute, de dimineață și până la ora 20:30. În aceste condiții nu puțini aleg să folosească strategii de pariere progresive pe un număr (cota 3.90). Mai sunt jucători care mizează constant pe 2 numere în speranța că vor prinde măcar o dată combinația în decurs de 18 extrageri, pentru a face profit.

Polonia Multi 20/80

La loteria din Polonia sunt extrase de asemenea 20 de numere dintr-un total de 80. Prin urmare cotele oferite de casele de pariuri vor fi similare cu cele de la Grecia Kino 20/80.

Spre deosebire de extragerile de la loteria elenă, care au loc la fiecare 5 minute, la Loto Polonia au loc 2 extrageri pe zi. Prima este programată de la ora 15:00, iar cea de-a doua cu începere de la ora 22:40.

Italia Win For Life 10/20

Ultima dintre loteriile populare este cea din Italia denumită Win for Life. Extragerile au loc din oră-n oră. Prima este programată la ora 8:00, iar ultima la miezul nopții.

Se extrag 10 numere dintr-un total de 20. Astfel cel puțin teoretic șansele de a prinde un număr sunt de 50%. Din acest motiv primim și o cotă de doar 1.95 dacă alegem să mizăm pe un singur număr.

Cine vrea să riște joacă pe bilet 8 numere în speranța că va fi inspirat și va lua suma pariată înmulțită cu 2200. Mult mai realist este, însă, să prinzi 3 numere (cota 9) sau 4 numere (cota 21), deși nici cota de 4 pentru 2 numere nu este de neglijat.

Indiferent la care dintre cele 3 loterii internaționale alegi să-ți încerci norocul trebuie să ții cont de un aspect: valoarea cotelor! Fă o comparație între cotele oferite de casele de pariuri online și vezi unde ai cote mai bune pentru ceea ce vrei să joci.