”Crăciun dulce” pentru 2500 de copii din Lupeni

Home Stiri la zi ”Crăciun dulce” pentru 2500 de copii din Lupeni
”Crăciun dulce” pentru 2500 de copii din Lupeni

Luna decembrie este prin definiție o lună a cadourilor, iar cei care sunt cei mai răsfățați cu daruri, în această perioadă, sunt, desigur, copiii.

La Lupeni, reprezentanții administrației publice locale, au decis să contribuie generos pentru sacul cu daruri al Moșului Crăciun, la inițiativa primarului Lucian Resmeriță fiind alocate fondurile necesare pentru achiziționarea de pachete cu dulciuri pentru copiii de la toate grădinițele din oraș și de la clasele primare ale școlilor gimnaziale.

Peste 2500 de copii din municipiul Lupeni se vor putea bucura astfel, și cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni, de un ”Crăciun dulce”. De altfel, în aceste zile, primele astfel de cadouri au fost împărțite unora din copiii beneficiari ai acestui proiect, cel care a primit ”misiunea” de a-i fi ajutor de nădejde, în acest scop, Moșului Crăciun, fiind chiar primarul Lucian Resmeriță.

”Mai întâi, ca părinte, mai apoi ca dascăl și, de o bună perioadă de timp, ca primar al municipiului Lupeni, am parte de unele dintre cele mai frumoase momente ale activității mele, acela de a fi emisar al lui Moș Crăciun și de a primi, în numele acestuia, zâmbetele copiilor din municipiul Lupeni, de a mă bucura de poeziile și cântecele pe care ni le spun din toată inima și pentru care, mă bucur, că putem să-i răsplătim cu aceste cadouri simbolice oferite cu drag de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că distribuirea cadourile de Crăciun pentru copii, din partea Administrației Locale va continua și în zilele următoare, astfel încât până la încheierea semestrului școlar, toți cei 2500 de copii pentru care au fost achiziționate pachete cu dulciuri, să primească acest binemeritat cadou.