Pasionații de informatică de la Colegiul ”Mihai Eminescu”, vicecampioni naționali la ”Minecraft pentru Educație”

Home Educație Pasionații de informatică de la Colegiul ”Mihai Eminescu”, vicecampioni naționali la ”Minecraft pentru Educație”
Pasionații de informatică de la Colegiul ”Mihai Eminescu”, vicecampioni naționali la ”Minecraft pentru Educație”

Minecraft,  unul dintre cele mai creative jocuri pe calculator, care pune în valoare imaginația celor care-l joacă, a devenit, de o bună perioadă de timp și subiect al unui inedit concurs național organizat de Microsoft România sub genericul programului național ”România Educată”, program susținut de Președintele României.

Zilele trecute, la București, a avut loc finala celei de-a doua ediții a Concursului Național ”Minecraft pentru Educație”, la care au participat și elevi ai Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani.

Echipajul de Minecraft al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, format din Bogdan Ichim, Sergiu Pascu și Istvan Huszar s-a clasat pe locul al II-lea, însușindu-și astfel titlul de vicecampioni naționali ai competiției ”Minecraft pentru Educație” la categoria claselor a XI-a și a XII-a.

Pentru acest nou succes, tinerilor liceeni li se cuvin felicitări. Aceleași felicitări i se cuvin și profesorului coordonator ing. Rolland Szedlacsek.