Moș Crăciun vine pe bicicletă, alături de San Montan

Home Stiri la zi Moș Crăciun vine pe bicicletă, alături de San Montan
Moș Crăciun vine pe bicicletă, alături de San Montan

Moş Crăciun vine și anul acesta pe … bicicletă. Aşa cum ne-au obişnuit de câţiva ani încoace, cei de la Asociaţia San Montan vor pedala îmbrăcați în costumul lui Moş Crăciun pentru a lăsa în dar copiilor cuminţi daruri. Din vest până în estul Văii Jiului şi apoi la Baru Mare, membrii asociaţiei vor vizita mai multe centre unde vor lăsa pachete pentru copiii cuminţi.

”Este un eveniment caritabil pe care l-am adoptat ca o tradiție în fiecare an de Crăciun. Îmbrăcați tradițional cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pe bicicletă sau motorizați, vom parcurge Valea Jiului de la vest la est, începând de la Lupeni și până la Petrila, dăruind cadouri de sărbători celor mici și nu numai. De asemenea vom vizita câteva familii nevoiașe cărora le vom dărui pachete speciale”, spune Erika Santa, președintele asociației San Montan.

Până acum au fost adunate o mulțime de donații care vor ajunge la copiii cuminți, acestea vor fi sortate și pregătite de spiriduși în Atelierul lui Moș Crăciun.

Întâlnirea Moșilor pe Bicicletă va avea loc duminică, 22 decembrie 2019, de la ora 11.00, la intrarea în Lupeni însă, cine dorește să vină pe bicicletă dar nu vrea sau nu poate să parcurgă întregul traseu al Văii Jiului, se poate alătura grupului pe parcurs. Cei care doresc să participe sunt rugați să informeze organizatorii pentru a se putea organiza corespunzător.