Cetățenii din Lupeni sunt invitați de Revelion în parcul CAP

Home Stiri la zi Cetățenii din Lupeni sunt invitați de Revelion în parcul CAP
Cetățenii din Lupeni sunt invitați de Revelion în parcul CAP

Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni invită și la finalul acestui an cetățenii din această localitate, dar și pe toți cei care doresc să participe, la programul special de Revelion în aer liber care va avea loc în Parcul CAP.

Evenimentul va începe marți, 31 decembrie 2019, de la ora 22,00 și-i va avea ca invitați pe artiștii Suzana Toader & Felician Nicola (pentru programul folcloric), respectiv pe Marry Lee (pentru programul de muzică ușoară). Noul an va fi întâmpinat, de asemenea, cu un impresionant foc de artificii.

”Pentru fiecare dintre noi, sărbătorile în familie sunt cele mai frumoase. La Lupeni, împreună cu cetățenii municipiului, trăim împreună- ca într-o mare familie și așa cum, peste an, acționăm împreună pentru a face din orașul nostru un loc frumos, tot așa ne place să petrecem împreună, în marea noastră familie, cele mai importante sărbători. Vă invit să pășim în Noul An 2020 cu încredere, cu speranțe și în armonia marii familii a lupenenilor. Vă așteptăm cu drag ! La mulți ani !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.