Petrecere în stradă, de Revelion, la Petroșani

Home Stiri la zi Petrecere în stradă, de Revelion, la Petroșani
Petrecere în stradă, de Revelion, la Petroșani

Municipalitatea din Petroșani păstrează tradiția petrecerii în stradă a Revelionului, invitând cetățenii să sărbătorească și anul acesta, noaptea trecerii între ani și să întâmpine, alături de prieteni și edilii comunității, intrarea în noul an 2020.

”Revelionul 2020” de la Petroșani va avea loc în zona platoului din fața Casei de Cultură ”Ion Dulămiță”, marți, 31 decembrie 2019, începând cu ora 22,30. Pe scenă vor evolua tineri artiști din cadrul grupurilor artistice de pe raza municipiului Petroșani, precum și îndrăgiții interpreți Andrada și Marinică Paul.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi, care va fi prezent la rândul său alături de cetățeni și în noaptea de Revelion, mai spune că programul special de Revelion va fi completat la Petroșani cu un superb foc de artificii.

”Vă invit marți, 31 decembrie 2019, începând cu ora 22.30, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor “Ion Dulămiță” să petrecem împreună REVELIONUL 2020. În cadrul evenimentului ne vor cânta și încânta îndrăgiții interpreți Andrada și Marinică Paul, dar și artiștii locali din Petroșani, iar la final vom avea parte de un superb foc de artificii. Vă aștept cu drag!”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.