Coconea Snow Bar, un loc de poveste pentru schiorii din Parâng

Home Reportaj Coconea Snow Bar, un loc de poveste pentru schiorii din Parâng
Coconea Snow Bar, un loc de poveste pentru schiorii din Parâng

O elegantă pată de culoare în marea albă de zăpadă care s-a așternut și în satul de vacanță din stațiunea turistică Parâng din municipiul Petroșani a apărut odată cu deschiderea ”Snow Bar”-ului administrat de Toma Coconea. El însuși un ”brand” al Parângului, Toma Coconea, apreciatul sportiv român, veteran al celor mai dificile întreceri sportive de pe mapamond derulate sub sigla ”Red Bull”, a reușit să amenajeze un elegant spațiu de ”apres-ski” ce poartă, de asemenea, sigla cunoscutului producător de energizante pentru sportivi.

Situat în zona cunoscută drept ”Poiana Căsuței din Povești”, în imediata vecinătate a stației de întoarcere a telescaunului nou și la baza pârtiei ”Sub Telescaun” din Parâng, ”Coconea Snow Bar” este nu doar un loc în care să-ți tragi sufletul după turele de schi, placă sau sanie, să bei un ceai, o cafea, un coniac sau un Red Bull, ci să ai parte de o întâlnire garantată cu deja celebrul temerar sportiv Toma Coconea.

Așa încât nu e de mirare că, deși funcționează doar din 28 decembrie 2019, ”Coconea Snow Bar” a devenit deja un loc preferat de turiștii care se află la schi în stațiunea Parâng, spre încântarea proprietarului. ”Mă bucur enorm când văd oameni încântați de munte, de timpul frumos, de poveștile pline de amintiri și mai ales că toate se întâmplă în jurul meu”, a declarat Toma Coconea.

Iar dumneavoastră, cititorilor, nu vă rămâne de-acum decât ca, atunci când urcați la munte, în Parâng, să vă oferiți bucuria unui dialog cu Toma și o fotografie cu pisica, lângă pârtie, la un ceai, în atmosfera colorată de la ”Coconea Snow Bar”. Enjoy !