Conducerea CEH confirmă plata drepturilor salariale pentru toți angajații

Home Economie Conducerea CEH confirmă plata drepturilor salariale pentru toți angajații

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara informează, prin intermediul unui comunicat de presă transmis redacției noastre, că în cursul zilei de 7 ianuarie 2019, toți salariații CEH și-au încasat drepturile salariale cuvenite.

În legătură cu întârzierile apărute la plata drepturilor salariale cuvenite unora dintre salariați, care au generat de altfel declanșarea unui protest spontan la Termocentrala de la Mintia, conducerea CEH apreciază că întârzierea s-a datorat unor motive obiective  legate de numărul mare de zile nelucrătoare din preajma sărbătorilor de iarnă, coroborat cu valoarea energiei electrice tranzacționate pe piața de energie în acest interval.

În comunicat se precizează de asemenea că discuțiile purtate de administratorul special Cristian Roșu și directorul general al CEH, Samuel Dioane cu protestatarii de la Mintia, nu au condus la înregistrarea de sincope în activitatea de producției a energiei electrice și termice.

Între timp, Corpul de control al ministrului Energiei a ajuns marți la sediul central al Complexului Energetic Hunedoara, de la Petroșani, unde va avea loc o analiză a cauzelor care au determinat declanșarea protestului salariaților de la Mintia.