Shopping City Deva găzduiește o expoziție pentru pasionații de aviație

Home Stiri la zi Shopping City Deva găzduiește o expoziție pentru pasionații de aviație
Shopping City Deva găzduiește o expoziție pentru pasionații de aviație

În perioada 15-19 ianuarie, Shopping City Deva organizează expoziția statică de planor. De miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00, vizitatorii centrului comercial pot păși pe urmele marilor savanți care au pus pazele aviației încă din secolul al IX-lea, când a fost construit primul planor.

 Sesiune de discuții cu instructorii de zbor de la Aeroclubului României

În cadrul expoziției, atât cei pasionați de aviație, cât și curioșii de toate vârstele, vor putea admira gratuit un planor și vor afla secretele aparatelor de zbor de la specialiștii din echipa Aeroclubului României.

Mai mult, expoziția poate fi primul pas spre o lecție de zbor. Participanții cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani se vor putea înscrie în cadrul evenimentului la cursuri gratuite de zbor.

Workshop interactiv „zbor, acrobație și parașutism

În fiecare zi, în intervalul 17:00-18:00, vizitatorii centrului comercial sunt invitați la workshop-ul despre zbor, acrobație și parașutism. În cadrul acestuia, vor fi atinse subiecte relevante atât pentru cei care sunt interesați de o carieră în aviație, precum și pentru cei care își doresc să practice acest sport de agrement, precum zborul cu planorul, competiții, dar și ce presupune saltul cu parașuta.

Accesul în cadrul evenimentului este gratuit și nu este necesară o rezervare.