Tânărul cantautor vulcănean Sergiu Pârvulescu poate deveni cel mai bun tânăr artist folk al anului 2019 din România

Home Cultură Tânărul cantautor vulcănean Sergiu Pârvulescu poate deveni cel mai bun tânăr artist folk al anului 2019 din România
Tânărul cantautor vulcănean Sergiu Pârvulescu poate deveni cel mai bun tânăr artist folk al anului 2019 din România

Pentru cei care au avut deja bucuria de a-l urmări pe scenă, în concertele sale, pe tânărul cantautor Sergiu Pârvulescu, născut la Vulcan și în prezent elev al Liceului de Artă din Deva, este cât se poate de clar că talentul său muzical nu mai are nevoie de confirmare.

Sergiu Pârvulescu și-a câștigat deja, prin vocea sa caldă, un loc binemeritat pe scena folkului românesc și, mai ales, în inimile oamenilor. El are însă acum o șansă în plus de a-și reconfirma locul în elita folkului românesc, după ce organizatorii Premiilor ”ForeverFolk” l-au inclus în rândul candidaților la titlul de ”Cel mai bun tânăr artist” al anului 2019, alături de alți 4 competitori.

Premiile ”ForeverFolk 2019” răsplătesc cele mai bune lucruri petrecute în anul 2019 în folkul românesc, un segment al artei muzicale extrem de activ și cu artiști deosebit de talentați. De altfel, demn de menționat este faptul că, anul trecut, acest titlu a ajuns tot în Valea Jiului, la talentata cantautoare Luminița Donisă.

Dacă-l apreciați pe tânărul nostru artist Sergiu Pârvulescu la justa la valoare, puteți fi unul din susținătorii lui în competiția națională a premiilor ”ForeverFolk”, oferindu-i un binemeritat vot pe platforma on line a concursului, urmând linkul următor: https://www.foreverfolk.com/2020/01/15/premiile-foreverfolk-2019.html?fbclid=IwAR0pJNgrNz_z1vqt723YnsjrXICK9UAS79WtGSq7Y3eoKaCyY_5EHxoZRKU 

Votul se încheie vineri, 24 ianuarie, ora 12.00. Până atunci, cu sprijinul nostru, al tuturor, Sergiu Pârvulescu poate fi încununat cu încă un titlu care i se potrivește de minune: ”Cel mai bun tânăr artist folk al anului 2019 din România”.

Succes, Sergiu Pârvulescu !