PSD și-a stabilit propunerile de candidați pentru alegerile locale în județul Hunedoara. Deputatul Laurențiu Nistor va candida pentru Președinte al Consiliului județean.

Home Politică PSD și-a stabilit propunerile de candidați pentru alegerile locale în județul Hunedoara. Deputatul Laurențiu Nistor va candida pentru Președinte al Consiliului județean.
PSD și-a stabilit propunerile de candidați pentru alegerile locale în județul Hunedoara. Deputatul Laurențiu Nistor va candida pentru Președinte al Consiliului județean.

Organizația județeană a PSD Hunedoara și-a stabilit în cadrul Biroului Politic Județean candidații cu care va intra în cursa electorală pentru alegerile locale din vara acestui an. Potrivit surselor noastre, candidatul social-democraților pentru funcția de președinte al Consiliului județean Hunedoara este chiar liderul organizației județene al PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor.

De asemenea, PSD Hunedoara a stabilit și numele candidaților care vor fi înscriși în cursa electorală pentru alegerea viitorilor primari ai celor mai importante localități hunedorene. În ceea ce privește Valea Jiului, este de pe acum 100% sigur că la primarii Lucian Resmeriță, Gheorghe Ile, Dănuț Buhăescu, Vasile Jurca și Nicolae Dunca vor candida pentru un nou mandat de primar în localitățile în care dețin, de altfel, în prezent, această demnitate publică.

Cea mai mare surpriză pentru alegerile locale vine din partea PSD în ceea ce privește candidatul acestui partid pentru funcția de primar al municipiului Petroșani. Aici, PSD vine pentru prima oară după foarte mulți ani cu un candidat puternic, în persoana lui Costel Avram, în prezent administrator public al județului Hunedoara.

PSD își propune să nominalizeze cei mai buni candidați în toate localitățile din județul Hunedoara, pentru a-și adjudeca cât mai multe primării, având în vedere în același timp, păstrarea și pentru următorii 4 ani a majorității în Consiliul județean Hunedoara și conducerea executivă a forului legislativ județean.