Pregătirile pentru nuntă încep la târgul de la Shopping City Deva

Home Stiri la zi Pregătirile pentru nuntă încep la târgul de la Shopping City Deva
Pregătirile pentru nuntă încep la târgul de la Shopping City Deva

Între 23 și 26 ianuarie, viitorii miri sunt așteptați la târgul de nunți găzduit de Shopping City Deva, pentru a descoperi tendințele anului 2020. Aici, vor putea pune la punct toate detaliile pentru a crea un eveniment perfect, pe măsura așteptărilor.

Rochia de mireasă este unul dintre cele mai importante aspecte din planificarea unei nunți.  Consultanții cu experiență în organizarea de evenimente le vor întâmpina într-un cadru plin de rafinament și le vor ajuta pe viitoarele soții să găsească ținuta de vis.

Mai mult decât atât, cele care sunt în căutarea inspirației, pot participa sâmbătă, 25 ianuarie, începând cu ora 18:00, la parada rochiilor de mireasă, unde vor fi prezentate o gamă  variată de modele, materiale și accesorii, dintre care pot alege pentru a-și pune în valoare frumusețea.

La târg vor participa furnizori care oferă o gamă variată de servicii, necesare pentru o petrecere de neuitat: ținute de gală, organizatori de nunți, servicii foto-video, de hostess și hairstyling, torturi și candy bar, bijuterii și accesorii.

De asemenea, Shopping City Deva îi va întâmpina pe vizitatorii târgului și cu alte surprize. Accesul la eveniment este gratuit.