Două zile în plus pentru examinarea viitorilor șoferi în județul Hunedoara

Home Stiri la zi Două zile în plus pentru examinarea viitorilor șoferi în județul Hunedoara
Două zile în plus pentru examinarea viitorilor șoferi în județul Hunedoara

Numărul tot mai mare al absolvenților școlilor de șoferi din județul Hunedoara face ca perioada de timp în care aceștia sunt programați pentru susținerea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere să fie una foarte lungă.

Situația a fost analizată de către prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă și șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, comisarul șef Ovidiu Martin. În urma discuțiilor, s-a convenit că, în următoarea perioadă, activitatea de examinare va fi îmbunătățită prin organizarea unui număr de două zile suplimentare de examinare la proba „traseu”, în datele de 24 ianuarie 2020 și 01 februarie 2020.

Astfel, candidații care au finalizat proba de examinare teoretică și care doresc să se programeze în aceste zile pentru proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere, pot să se prezinte la sediul din Deva al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, cu dosarul de examinare, zilnic între orele 9.00 – 15.00, până cel târziu cu o zi înaintea desfășurării  examenului.

Locurile disponibile fiind limitate, programările se vor efectua în ordinea sosirii candidaților.