Costel Alic, unul dintre primii lideri politici hunedoreni de după 1989, a încetat din viață

Home Stiri la zi Costel Alic, unul dintre primii lideri politici hunedoreni de după 1989, a încetat din viață
Costel Alic, unul dintre primii lideri politici hunedoreni de după 1989, a încetat din viață

Unul dintre cei mai titrați oameni din viața publică, social-economică și politică din județul Hunedoara, de după 1989, Costel Alic, s-a stins din viață vineri 24 ianuarie 2019, la vârsta de 66 de ani. În ultimii ani, acesta a dus o luptă grea cu boala, pe care, din nefericire, a pierdut-o în cele din urmă.

Costel Alic este cunoscut în județul Hunedoara ca fiind primul președinte al Consiliului județean Hunedoara. Până în anul 1997 a mai ocupat și alte demnități publice, fiind pe rând subprefect și, mai apoi, prefect al județului Hunedoara. De numele acestuia se leagă și coordonarea unor activități economice importante din județ, acesta fiind primul director general al Complexului Energetic Hunedoara.

Potrivit reprezentanților familiei sale, Costel Alic a decedat la Spitalul din Deva, unde se afla internat în urma unor complicații medicale. Trupul neînsuflețit al lui Costel (Bebe) Alic va fi înhumat duminică, 26 ianuarie 2020, ora 12,30 la Cimitirul Bejan din Deva. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Capela ”Sf. Alexandru” din municipiul Deva, unde este depus trupul neînsuflețit al acestuia.

Dumnezeu să-l odihnească !