Actriţa Cezara Dafinescu joacă la Deva în piesa ”Jumătatea mea, Bărbatul !”

Home Cultură Actriţa Cezara Dafinescu joacă la Deva în piesa ”Jumătatea mea, Bărbatul !”
Actriţa Cezara Dafinescu joacă la Deva în piesa ”Jumătatea mea, Bărbatul !”

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” găzduiește mâine, 30 ianuarie 2020, la ora 19:00, piesa de teatru ,,Jumătatea Mea, Bărbatul”.

Actrița Cezara Dafinescu vine la o întâlnire cu publicul devean. Și vine la întâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat în ea copilăria, adolescența, femeia îndrăgostită, frânturi din viața și din filmele sale, emoții și trăiri vechi și noi.

,,Timp de peste 40 de ani am strâns în suflet toate vorbele pe care aș fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am păstrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou față în față! Ați fost lângă mine la bine și la rău m-ați ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-ați întors din drum. M-am sprijinit mereu pe umerii voștri, pe dragostea voastră. De multe ori voi, spectatorii, ați fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie și adunăm.Timpul în care am iubit, timpul în care am urât, timpul în care am greșit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit. Vă propun acum o astfel de intâlnire. Una în care să-mi dați prilejul să mă arăt așa cum sunt, cu bune și rele, cu vise și speranțe!“, este mesajul transmis de actriţa Cezara Dafinescu publicului său.

Vă invităm să fiți părtași la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol, cu pasiune, cu generozitate cu talentul și frumusețea care au însoțit-o întotdeauna!

Prețul biletului este de 70 de lei, respectiv 50 de lei, în funcţie de poziţia în sală. Pensionarii beneficiază de reducere 50% din prețul biletelor de 70 de lei.