Ofițeri și subofițeri jandarmi din județul Hunedoara au fost premiați și avansați în grad înainte de trecerea în rezervă

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ”Decebal” Hunedoara s-a desfăşurat vineri, 31 ianuarie 2020, o emoționantă festivitate prilejuită de avansarea în grad a unor ofițeri, urmată de trecerea în rezervă cu drept la pensie a unui număr de 5 ofiţeri şi 14 subofiţeri din cadrul Jandarmeriei hunedorene.

Cadrelor militare care au trecut în rezervă le-au fost acordate diplome de merit, iar 3 ofiţeri au fost avansaţi în gradul militar următor.

Potrivit Inspectorului Sef, col.dr. Robert Vîță, numărul total de ani, pe care ofițerii și subofițerii trecuți în rezervă astăzi i-au petrecuți în slujba Jandarmeriei române, este de aproape 500.

La această ceremonie, alături de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Decebal”, au participat și prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, subprefectul judeţului Hunedoara, Dorel-Ovidiu Bretean şi primarul municipiului Deva, Florin-Nicolae Oancea. Aceştia au apreciat, în discursul lor, activitatea jandarmilor hunedoreni, adresându-le felicitări pentru întreagă carieră celor care au trecut în rezervă.

La rândul nostru le dorim multă sănătate, pensie lungă, linişte şi fericire alături de cei dragi!