Artă din… dragoste, de Sf. Valentin, la Aztek Caffe din Petroșani

Home Cultură Artă din… dragoste, de Sf. Valentin, la Aztek Caffe din Petroșani
Artă din… dragoste, de Sf. Valentin, la Aztek Caffe din Petroșani

În ambianța familială de excepție a unuia dintre cele mai îndrăgite PUB-uri din Valea Jiului, Caffe Aztek din centrul municipiului Petroșani, una dintre cele mai îndrăgite sărbători ale îndrăgostiților din lumea întreagă – Sfântul Valentin – vine anul acesta ”la pachet” cu două evenimente artistice și culturale de excepție.

Mai întâi, în avanpremiera ”Zilei Îndrăgostiților”, pe data de 13 februarie 2020, Aztek Caffe găzduiește vernisajul expoziției de artă plastică semnată de doi tineri talentați ai comunității artistice din Valea Jiului: Cliuța Mihaela Șușu și Alin George Deac. Cei doi tineri artiști împart nu doar pasiunea pentru pictură și grafică ci și, de o bună bucată de vreme, și o frumoasă poveste de dragoste. De altfel, așa cum sună și recomandarea din titlul anunțatei expoziții de artă plastică, însăși ideea acesteia s-a născut din ”Iubire și Pasiune”. Iubitorii de artă plastică din Petroșani vor putea participa la vernisajul acestui eveniment artistic, joi, 13 februarie 2020, de la ora 17,00 intrarea fiind liberă.

Pentru seara de ”Valentine`s Day”, gazdele de la Aztek Caffe Petroșani vă propun un alt eveniment artistic de excepție, prilejuit de reîntâlnirea cu apreciatul virtuoz al pianului, maestrul Aurelian Epuraș, dar și cu acordurile de chitară și vocea caldă a artistelor folk Carmen Macavei și Claudia Șponor. Pentru aceste eveniment, programat să aibă loc vineri, 14 februarie 2020, începând cu ora 19,00 se pot face deja rezervări, absolut necesare având în vedere numărul limitat al locurilor, dar mai ales interesul deosebit de mare pentru acești apreciați artiști ai Văii Jiului. Rezervările se fac la
numărul de telefon 0730.079.401 iar costul unui loc este de 20,00 de lei.

Gazdele de la apreciatul PUB Aztek Caffe promit că acesta este doar debutul unui an plin de evenimente culturale și artistice, care se vor succeda pe tot parcursul anului, în dorința de a face acest loc de întâlnire al iubitorilor de cultură și artă, unul de care dacă te-ai îndrăgostit, nu-l mai poți uita niciodată. Iar nouă nu ne rămâne decât să le dorim succes iar pe dumneavoastră să vă invităm la aceste  evenimente culturale prețioase, alături de prieteni și de cei dragi, pentru a le trăi împreună cu o cafea, servită întotdeauna cu… dragoste !