Comunicat al CJH privind clarificarea unei situații semnalate la Spitalul Județean de Urgență Deva

Home Stiri la zi Comunicat al CJH privind clarificarea unei situații semnalate la Spitalul Județean de Urgență Deva
Comunicat al CJH privind clarificarea unei situații semnalate la Spitalul Județean de Urgență Deva

Ca urmare a unui material filmat apărut în spațiul public, care evidenția prezența unei insecte, în timpul servirii mesei de către pacienți, conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Deva, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, face următoarele precizări pentru corecta și completa informare a opiniei publice.

În urma investigațiilor interne derulate în cursul zilei de joi, 06 februarie, s-a constatat că problema a  apărut în secția Cardiologie, care funcționează deocamdată tot în spațiul vechi, până la finalizarea secției noi, la amenajarea căreia se lucrează în cadrul proiectului de reparații capitale a spitalului.

Potrivit managerului interimar al SJU Deva, dr. Daniela Roșca, în perioada 27 – 31 ianuarie, în toate secțiile spitalului s-au efectuat operațiunile de dezinsecție/ deratizare obligatorii. Substanța cu care s-a acționat este remanentă (activă) pentru o perioadă de 5 -10 zile. Conform graficului, începând de vineri, 07 februarie, la SJU Deva este programată următoarea acțiune de dezinsecție/ deratizare.

Conducerea unității sanitare dă asigurări că se depun toate eforturile pentru ca pacienții internați în secțiile spitalului devean să fie bine îngrijiți și feriți de probleme care le-ar putea agrava starea de sănătate.

Biroul de presă