CNI a aprobat două noi investiții pentru Petroșani: o bază sportivă și o nouă sală de sport

Home Administrație CNI a aprobat două noi investiții pentru Petroșani: o bază sportivă și o nouă sală de sport
CNI a aprobat două noi investiții pentru Petroșani: o bază sportivă și o nouă sală de sport

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi informează că, în cursul zilei de luni, 24 februarie 2020 a participat, alături de secretarul de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, hunedoreanca Vetuța Stănescu, la o întâlnire ce a avut drept scop evaluarea stadiului proiectelor depuse de municipalitatea din Vulcan la Compania Națională de Investiții, respectiv la MLPDA.

”În urma discuțiilor pe care le-am avut la cele două importante instituții guvernamentale, pot spune cu certitudine că două din investițiile pentru care a aplicat Primăria municipiului Petroșani au parcurs deja toate etapele birocratice de verificări și avizări, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie semnate și contractele de finanțare”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi. 

Acesta spune că este vorba despre un proiect care vizează construirea unui teren de fotbal, la dimensiuni oficiale, cu tribună de 500 de locuri, instalație de nocturnă și suprafață artificială de joc, în cadrul Complexului sportiv municipal „Jiul Petroșani”, precum și a unei noi săli de sport, la sediul nou al Școlii ”I.G. Duca”. 

În același timp, primarul municipiului Petroșani a dezvăluit că un alt proiect al administrației pe care o conduce, aflat în proceduri de avizare, vizează construirea la Petroșani a primei piste de bob, sanie și skeleton din România.