Hunedoreanca de ”Golden Buzz” felicitată de primarul Devei

Daria Călugăru, fetița de 11 ani din Deva care a fost răsplătită cu un ”Golden Buzz” pentru prestația ei din cadrul preselecțiilor show-ului TV ”Românii au talent” de vineri, 28 februarie 2020 a fost întâmpinată astăzi, cu aplauze de colegii ei de la  Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”. Mai mult, în cursul zilei de luni, 2 martie, Daria și părinții acesteia au fost oaspeți de onoare ai Primăriei municipiului Deva.

Primarul Devei, Florin Oancea s-a declarat încântat de succesul tinerei dansatoare pe howerboard, care a impresionat o țară întreagă pe scena emisiunii ”Românii au talent” și care, în opinia edilului a pus Deva într-o lumină favorabilă pe harta României.

”Am avut bucuria s-o întâlnesc, astăzi, pe Daria – micuța dansatoare care a impresionat o țară întreagă de pe scena emisiunii ”Românii au talent”. A inventat un nou sport – dansul pe howerboard. Daria are 11 ani și învață la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”. A venit la Primărie împreună cu părinții săi. Ne-a povestit despre seara magică de la PRO TV, dar mai ales despre performanța pentru care s-a antrenat la ”Cal”, în centrul Devei”, a spus primarul Florin Oancea.

Acesta a aflat, la rândul său, că inițial, Daria a pregătit acest exercițiu pentru un spectacol caritabil, organizat anul trecut, pentru Andrei – un băiat de cinci ani, diagnosticat cu leucemie. Dansul Dariei a avut succes, iar prietenii și colegii i-au sugerat să se înscrie la ”Românii au talent”. Bătăioasă din fire – e o Leoaică, născută pe 1 august! – Daria s-a înscris. Și-a ales singură melodia și și tot singură a făcut coregrafia. S-a antrenat un an întreg, iar dansul ei ne-a cucerit pe toți. Iar performanța i-a fost răsplătită cu un Golden Buzz.

Primarul municipiului Deva i-a oferit Dariei Călugăru o Diplomă de excelență din partea municipalității, un cadou constând într-un tablou pictat cu un peisaj floral și un buchet de flori de primăvară. Toate acestea în semne de respect și recunoștință pentru prestația ei din 28 februarie, când a reușit să aducă Deva în atenția românilor de pretutindeni.

Acum, Daria Călugăru se pregătește intens pentru semifinalele de la ”Românii au talent”, la care ne promite, tuturor, o surpriză. Pentru a se antrena corespunzător, școala unde învață i-a pus la dispoziție sala de sport, pentru antrenamente. Ambițioasă cum este, își dorește să danseze pe howerboard și în finală.