Hunedoreanca de ”Golden Buzz” felicitată de primarul Devei

Home Stiri la zi Hunedoreanca de ”Golden Buzz” felicitată de primarul Devei
Hunedoreanca de ”Golden Buzz” felicitată de primarul Devei

Daria Călugăru, fetița de 11 ani din Deva care a fost răsplătită cu un ”Golden Buzz” pentru prestația ei din cadrul preselecțiilor show-ului TV ”Românii au talent” de vineri, 28 februarie 2020 a fost întâmpinată astăzi, cu aplauze de colegii ei de la  Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”. Mai mult, în cursul zilei de luni, 2 martie, Daria și părinții acesteia au fost oaspeți de onoare ai Primăriei municipiului Deva.

Primarul Devei, Florin Oancea s-a declarat încântat de succesul tinerei dansatoare pe howerboard, care a impresionat o țară întreagă pe scena emisiunii ”Românii au talent” și care, în opinia edilului a pus Deva într-o lumină favorabilă pe harta României.

”Am avut bucuria s-o întâlnesc, astăzi, pe Daria – micuța dansatoare care a impresionat o țară întreagă de pe scena emisiunii ”Românii au talent”. A inventat un nou sport – dansul pe howerboard. Daria are 11 ani și învață la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”. A venit la Primărie împreună cu părinții săi. Ne-a povestit despre seara magică de la PRO TV, dar mai ales despre performanța pentru care s-a antrenat la ”Cal”, în centrul Devei”, a spus primarul Florin Oancea.

Acesta a aflat, la rândul său, că inițial, Daria a pregătit acest exercițiu pentru un spectacol caritabil, organizat anul trecut, pentru Andrei – un băiat de cinci ani, diagnosticat cu leucemie. Dansul Dariei a avut succes, iar prietenii și colegii i-au sugerat să se înscrie la ”Românii au talent”. Bătăioasă din fire – e o Leoaică, născută pe 1 august! – Daria s-a înscris. Și-a ales singură melodia și și tot singură a făcut coregrafia. S-a antrenat un an întreg, iar dansul ei ne-a cucerit pe toți. Iar performanța i-a fost răsplătită cu un Golden Buzz.

Primarul municipiului Deva i-a oferit Dariei Călugăru o Diplomă de excelență din partea municipalității, un cadou constând într-un tablou pictat cu un peisaj floral și un buchet de flori de primăvară. Toate acestea în semne de respect și recunoștință pentru prestația ei din 28 februarie, când a reușit să aducă Deva în atenția românilor de pretutindeni.

Acum, Daria Călugăru se pregătește intens pentru semifinalele de la ”Românii au talent”, la care ne promite, tuturor, o surpriză. Pentru a se antrena corespunzător, școala unde învață i-a pus la dispoziție sala de sport, pentru antrenamente. Ambițioasă cum este, își dorește să danseze pe howerboard și în finală.