Proiect pentru modernizarea parcului de odihnă și recreere de lângă Școala 5 Lupeni

Home Administrație Proiect pentru modernizarea parcului de odihnă și recreere de lângă Școala 5 Lupeni
Proiect pentru modernizarea parcului de odihnă și recreere de lângă Școala 5 Lupeni

Modernizarea spațiilor de joacă și recreere, a zonelor verzi și parcurilor din municipiul Lupeni, sunt obiective apreciate de marea majoritate a cetățenilor și, în consecință, sunt obiective cărora administrația publică locală le acordă cuvenita atenție.

În acest context se înscrie și un nou proiect de investiții pe care și-l propun edilii din Lupeni și care are ca obiectiv modernizarea și punerea în valoare a parcului de odihnă din vecinătatea Școlii gimnaziale nr. 5 din municipiul Lupeni. Primarul Lucian Resmeriță informează că acest parc urmează să intre în reabilitare și modernizare încă din zilele imediat următoare.

”Parcul de lângă Școala gimnazială nr. 5, chiar dacă este unul cu o suprafață nu foarte mare, se bucură de interesul cetățenilor, îndeosebi al celor în vârstă care vin aici pentru odihnă și rec recreere. Ne propunem ca prin investițiile pe care le vom derula în această primăvară, să aducem și acest parc la standardele de calitate pe care le așteaptă cetățenii și am demarat deja, în acest scop, un proiect care va aduce eleganță acestui obiectiv”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta spune că printre lucrările de reabilitare și modernizare a acestui parc, așa cum se poate observa și din imaginile din planul de detaliu al proiectantului, sunt vizate modernizarea aleilor, a iluminatului, instalarea de mobilier specific nou ș.a.m.d.

Primarul municipiului Lupeni își exprimă acum speranța că vremea va permite constructorilor să acționeze rapid și în cadrul acestui proiect de investiții, astfel încât în cel mai scurt timp cetățenii municipiului Lupeni să se poată bucura și de acest parc, repus în valoare în autoritățile publice locale.