Spectacole de martie la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

Home Cultură Spectacole de martie la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni
Spectacole de martie la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

După o scurtă perioadă de respiro, activitatea cultural-artistică se reia în forță la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni, acolo unde în luna martie sunt deja programate o serie de spectacole de genuri variate, produse atât în plan local cât și de invitați de la nivel național.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță apreciază că, în viața comunității locale pe care o conduce, cultura ocupă un loc esențial. ”Oamenii răspund cu entuziasm și plăcere la evenimentele cultural-artistice care au loc în municipiul Lupeni, fie că este vorba despre muzică, teatru sau alte manifestări similare, ceea ce pentru noi este un semn bun, pentru că o comunitate care apreciază cultura și arta este ea însăși o comunitate cultă, dezvoltată. Sigur că și pentru acest an, pornind de la această nevoie a cetățenilor municipiului Lupeni, vom aduce în fața publicului o serie întreagă de evenimente cultural-artistice, cu atât mai mult cu cât avem și această minunată sală de spectacole, care este Palatul Cultural Minerul, la dispoziție”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Primul eveniment din luna martie, programat să aibă loc pe scena Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni este piesa de teatru ”Neînțelegerea” de Albert Camus, prezentată de actorii Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani, sub bagheta regizorală a lui Ovidiu Radu. Reprezentația va avea loc joi, 12 martie 2020, ora 18,00 la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni. Biletele pot fi achiziționate zilnic, între orele 10,00 – 13,00 de la Palatul Cultural ”Minerul”din Lupeni. Relații și rezervări la telefon 0354882323.

Pentru data de vineri, 13 martie 2020, de la ora 17,00 este programat un nou spectacol al Cenaclului lupenean ”Pas cu pas” coordonat de Petronela Baldovin. Spectacolul, intitulat ”Și iar a venit primăvara” vă propune un recital extraordinar al tineret soliste de muzică ușoară Patricia Timar. Pentru aceste eveniment artistic, intrarea publicului în sala de spectacol de la Palatul Cultural Lupeni este gratuită.

Grație aceleiași bune colaborări dintre municipalitatea din Lupeni și Cenaclul ”Pas cu pas”, sâmbătă, 14 martie 2020, de la ora 18,00 pe scena Palatului Cultural din Lupeni este programat un alt regal artistic de calitate, în cadrul căruia spectatorii îi vor putea revedea pe artiștii Cenaclului condus de Petronela Baldovin, dar și alți artiști locali care constituie deja repere pe scena muzicală din România, precum: Alecsia Ilieș, Florin Paul Camen sau Jul Baldovin Band. Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la casieria Palatului Cultural, iar rezervări se pot face și la telefon 0732-791.307. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

În fine, programul artistic al evenimentelor lunii martie de la Palatul Cultural din Lupeni propune iubitorilor muzicii folk, vineri, 27 martie 2020, ora 19,00 o întâlnire cu MIRCEA BANICIU & BAND, alături de TEO BOAR și VLADY CNEJEVICI, într-un recital de excepție. Biletele pot fi achizitionate de la Palatul Cultural Minerul, de luni până vineri, între orele 10,00-13,00. RELAȚII ȘI REZERVĂRI LA TELEFON: 035.4882323.

Desigur, pe lângă aceste recomandări, nu este exclus ca și alte evenimente similare să-și găsească loc în agenda culturală a lunii martie din municipiul Lupeni.