Viceprimarul din Vulcan și mai mulți consilieri locali au demisionat din forul legislativ

Home Politică Viceprimarul din Vulcan și mai mulți consilieri locali au demisionat din forul legislativ

După ce și-a anunțat intenția de candida pentru funcția de primar al municipiului Vulcan, în alegerile locale din vara acestui an, din partea Pro România, viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu și-a anunțat luni, 9 martie 2020 și decizia de demisie din funcția administrativă, precum și din cea politică, renunțând în acest fel atât la calitatea de viceprimar al municipiului Vulcan, cât și la cea de membru al PSD.

”Am demisionat. Unii vor spune că e prea târziu. Alții că e prea devreme. Am demisionat astăzi din PSD Vulcan și din funcția de viceprimar al municipiului Vulcan. În realitate este o demisie din funcția de consilier local. Locul pe care mi l-ați dat voi, toți cei care în urmă cu aproape patru ani ați crezut în mine și echipa în care mă aflam. Vă sunt recunoscător și acum. Nu e semn de lașitate că am plecat. Nu am renunțat la proiectele mele. Doar că acum știu foarte bine că nu poți atinge un obiectiv dacă nici măcar nu ești ascultat”, a scris Cristian Merișanu pe pagina sa de socializare. 

De pe acum fostul viceprimar al municipiului Vulcan, Cristian Merișanu spune că în acest demers a fost urmat și de alți colegi, care împreună cu el, și-au anunțat astăzi demisia din PSD și din calitatea de consilier local al municipiului Vulcan. Este vorba despre George Bălțatu, Ștefan Florin Feszner și Emil Sergiu Andraș.

Toți cei 4 consilieri locali au fost aleși pe listele PSD în  alegerile locale din 2016 din municipiul Vulcan, Cristian Merișanu fiind ales și în funcția de viceprimar. Consilierii locali de la Vulcan vor lua act de demisia colegilor lor în următoarea ședință a legislativului local, urmând ca în locul acestora, PSD să valideze, pentru perioada care a mai rămas din actualul mandat al Consiliului local, 4 supleanți de pe listele din 2016.