Atleta Daniela Vasiloancă din Petroșani, campioană balcanică cu ștafeta României de 4 x 200 metri

Home Stiri la zi Atleta Daniela Vasiloancă din Petroșani, campioană balcanică cu ștafeta României de 4 x 200 metri
Atleta Daniela Vasiloancă din Petroșani, campioană balcanică cu ștafeta României de 4 x 200 metri

Atleta Daniela Vasiloancă din Petroșani este nu doar inimoasă coordonatoare a secției de atletism a CSM Jiul din Petroșani, ci și o sportivă de excepție. În palmaresul performanțelor sportive ale acesteia s-au mai adăugat în acest zile două alte performanțe notabile, obținute la Campionatul Balcanic de Atletism Masters Indoor care a avut loc, în zilele de 7 și 8 martie 2020 în Serbia.

Evenimentul a fost găzduit în sala de atletism ”Atleska Dovorana” din Belgrad și a reunit la start sportivi din țările balcanice. Petroșeneanca Daniela Vasiloancă a participat la această competiție atât la proba individuală de 200 metri plat, cât și la cea de ștafetă 4×200 metri, reprezentând România alături de sportivele Mihaela Pasăre (din Rm. Vâlcea), Rozalia Barabași (din Iași) și Olimpia Ancateu (din Iași). Împreună cu acestea, Daniela Vasiloancă a contribuit din plin la rezultatul de excepție care a dus România pe primul loc al competiției de ștafetă 4 x 200 metri, cu un timp total de 2:06,94 minute. În același timp, atleta din Petroșani a reușit să se claseze pe podium și în competiția de 200 metri plat, unde a obținut locul III cu un timp de 30,93 secunde.

Evident, Daniela Vasiloancă se declară mulțumită de evoluția sa și a echipei României la Campionatul Balcanic de Atletism Masters Indoor de la Belgrad dar, asemeni oricărui pasionat campion care lucrează și cu copii, este mult mai mândră să vorbească despre rezultatele sportivilor săi de la secția de Atletism a CSM Jiul Petroșani. ”Lucrez la această secție copii deosebiți, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani. Activitatea noastră se desfășoară la stadionul din Petroșani, la munte, la piscină și chiar ne putem lăuda cu câteva rezultate bune ale sportivilor noștri, în această ramură sportivă. Dincolo de antrenamente și competiții și chiar dincolo de performanțele pe care reușim să le obținem, cel mai important este că reușim să petrecem, împreună, momente de excepție și să fim cu adevărat o echipă. De fapt, mai mult decât o echipe, noi suntem o adevărată familie și toată activitatea noastră se desfășoară ca într-o frumoasă familie de sportivi”, ne-a declarat Daniela Vasiloancă.

Cu siguranță, despre performanțele acesteia și despre succesele în sport ale elevilor săi de la secția de atletism a CSM Jiul Petroșani vom mai auzi și ne va face o plăcere deosebită să le consemnăm aici pentru dumneavoastră.