Shopping City Deva anunță ajustarea programului de funcționare la 8 ore

Home Stiri la zi Shopping City Deva anunță ajustarea programului de funcționare la 8 ore

În contextul actual, reprezentanții Shopping City Deva se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspânidrea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Shopping City Deva își va ajusta programul de funcționare și va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketul și farmaciile vor funcționa după programul normal.

”Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City Deva pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă”, se arată într-un comunicat al hypermarketului din Deva.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor și au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.