Triaj epidemiologic obligatoriu la Spitalul Județean de Urgență din Deva

Home Stiri la zi Triaj epidemiologic obligatoriu la Spitalul Județean de Urgență din Deva
Triaj epidemiologic obligatoriu la Spitalul Județean de Urgență din Deva

Pentru o cât mai corectă înțelegere a măsurilor dispuse de conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva, conducerea instituției medicale județene dar și Consiliul județean Hunedoara, fac precizarea că triajul epidemiologic efectuat în corturile instalate și date în funcțiune în cursul zilei de marți, 17 martie 2020, la SJU Deva este obligatoriu pentru toți pacienții.

„Așadar, măsura nu este opțională și, cu toate că înțelegem eventualul disconfort creat, facem apel la calm și răbdare. Măsurile luate de conducerea SJU Deva au la bază reglementările în vigoare și au scopul de a proteja atât pacienții, a personalului medical, dar și de a preveni și combate infectarea cu SARS-CoV-2”, a declarat dr. Claudiu Antal, director medical al SJU Deva.

Corturile pentru triajul pacienților au fost dotate cu instalații de încălzire și energie electrică, echipamente medicale și materiale sanitare, sunt racordate la surse de apă și la canalizare, iar personalul medical este instruit pentru a face față noii situații.