Vasile Jurca: ”Nu lăsăm garda jos, luptăm în continuare până ce niciun petrilean nu va mai fi suspect de Coronavirus”

Home Stiri la zi Vasile Jurca: ”Nu lăsăm garda jos, luptăm în continuare până ce niciun petrilean nu va mai fi suspect de Coronavirus”
Vasile Jurca: ”Nu lăsăm garda jos, luptăm în continuare până ce niciun petrilean nu va mai fi suspect de Coronavirus”

Potrivit unei declarații de presă transmisă de primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, pe raza acestei localități, în prezent există aproximativ 70 de persoane izolate la domiciliu. Pentru unele dintre acestea cărora li s-au prelevat teste, o mare parte au primit deja rezultatul negativ.

”De asemenea, vreau să informez că avem un singur caz care a fost diagnosticat pozitiv, a fost internat la Timișoara săptămâna trecută, iar acum, după două teste cu rezultat negativ, a fost declarat vindecat. Nu lăsăm garda jos, luptăm în continuare până ce niciun petrilean nu va mai fi suspect de Coronavirus. Eu voi continua cu toate măsurile necesare, iar pe dumneavoastră vă rog să respectați măsurile impuse de la nivel central și local. Doar împreună putem trece peste această problemă!”, spune primarul Vasile Jurca.

Primarul orașului Petrila informează de asemenea că responsabilitatea pentru verificarea persoanelor aflate în izolare la domiciliu, în sensul respectării de către aceștia a stării de autoizolare, o are Poliția națională a orașului Petrila.