Accesul în parcurile din Lupeni a fost interzis pe fondul crizei epidemiologice

Home Stiri la zi Accesul în parcurile din Lupeni a fost interzis pe fondul crizei epidemiologice
Accesul în  parcurile din Lupeni a fost interzis pe fondul crizei epidemiologice

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din municipiul Lupeni, convocat de primarul Lucian Resmeriță a stabilit suplimentarea măsurilor aplicate în plan local pentru evitarea răspândirii virusului COVID 19 în localitate. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță informează că una dintre aceste măsuri pentru protejarea populației, constă în INTERZICEREA ACCESULUI cetățenilor în parcurile din municipiul Lupeni. Decizia a fost luată conform Decretului 195/2020.

În altă ordine de idei, primarul Lucian Resmeriță informează că Primăria Municipiului Lupeni continuă zi de zi, în două schimburi, activitățile de dezinfectare a tuturor drumurilor, a trotuarelor, a clădirilor și spațiilor publice, dar și a scărilor de bloc și parcurilor.

”Sunt activități prin care acționăm în direcția combaterii acestui virus periculos, care ne creează atât de multe probleme. Pentru a reuși însă să învingem acest virus, care este unul extrem de contagios, avem nevoie de atitudine responsabilă din partea tuturor cetățenilor municipiului Lupeni. Vă invit deci, dragi cetățeni, să fiți responsabili și să înțelegeți că viața e mai presus de orice sacrificiu. Ceea ce vă cerem în aceste momente, în care încercăm să izolăm și să eradicăm acest virus, este doar să stați în casă, să evitați contactul cu alți oameni. Doar astfel vom reuși să stopăm răspândirea virusului. Împreună, ca întotdeauna, vom învinge !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.