Deszăpezire și dezinfecție, cu toate forțele, la Uricani

Home Administrație Deszăpezire și dezinfecție, cu toate forțele, la Uricani
Deszăpezire și dezinfecție, cu toate forțele, la Uricani

Autoritățile locale din orașul Uricani au abordat cu întreaga responsabilitate lupta împotriva virusului COVID-19, căreia i s-a adăugat, începând din noaptea zilei de 22 martie, și lupta cu zăpada, revenită surprinzător și, mai ales, consistent pe străzile din orașul de la capătul de vest al Văii Jiului.

Încă de la primele ore a dimineții de luni, 23 martie, primarul Dănuț Buhăescu a dispus scoaterea în stradă a tuturor utilajelor disponibile pentru deszăpezirea străzilor și a trotuarelor și asigurarea circulației rutiere și pietonale în condiții cât mai bune în orașul Uricani. ”S-a acționat pentru deszăpezirea arterelor de circulație, încă de la orele 5 dimineața, atât in oras cât și pe majoritatea drumurilor vicinale ,din zona Sterminos , Bulzu sau localitățile componente Valea de Brazi și Câmpul lui Neag”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

Pentru că a continuat să ningă puternic și în noaptea care a trecut, începând cu dimineața zilei de marți, 24 martie, utilajele de deszăpezire au fost scoase din nou pe străzile din oraș, pentru a interveni la degajarea zăpezii de pe carosabil și de pe trotuare.

În paralel, în aceste zile, au continuat la Uricani și acțiunile de dezinfecție. Primarul Dănuț Buhăescu spune că, în principal, dat fiind și starea vremii, s-a acționat cu soluții dezinfectante, în mod special la scările de bloc, urmând ca acțiunea de dezinfectare a străzilor și aleilor pietonale, precum și a locurilor de joaca să fie reluată imediat ce starea vremii va permite acest lucru.